Halve finalisten Autobedrijf van het Jaar bekend

De tien halve finalisten van de Bovag-verkiezing tot Autobedrijf van het Jaar 2012/2013 zijn bekend. De ruim zevenduizend klanten van onafhankelijke autobedrijven hebben hun stem uitgebracht, waarna negen winnaars zijn genomineerd. De tiende halve finalist werd via een wildcard verkozen door collega-ondernemers.

Autobedrijf van het Jaar

Klanten konden niet alleen een stem uitbrengen, maar ook de waardering voor een bedrijf kenbaar maken. Met als gemiddelde een 9,3 scoren de tien genomineerde bedrijven heel hoog. “Als je zulke hoge cijfers weet te halen, dan weet je blijkbaar heel goed hoe je optimaal moet inspelen op de wensen en eisen van de klant”, aldus Bertho Eckhardt, voorzitter van Bovag.

Halve finalisten

De volgende tien bedrijven gaan de strijd aan in de halve finale:

  Autobedrijf Brauckmann
  Autobedrijf Marco van Beek
  Autobedrijf Alewijn Ott
  Hommel Occasions
  Vakgarage Anne Knol
  Garage Van Altena
  Autobedrijf Ben de Rooy
  Autobedrijf Boekema
  Autobedrijf Klop
  Mooren Auto

Vakjury

In augustus buigt een vakjury zich over de genomineerden en worden de drie finalisten gekozen. Tijdens het Jaarcongres van Bovag op 2 oktober wordt bekend gemaakt welk autobedrijf zich het Autobedrijf van het Jaar 2012/2013 mag noemen.

Bron: AMT/Bovag

Geplaatst op 17 mei 2012 om 9:00

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen over deze site of wilt u adverteren? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@autogarage.nl.

Autogarage.nl - Altijd onderweg!