Bekijk Route

Informatie Bart Kortenray jr. Imp. en Export Bedrijfswagens Weurt

Groothandel, im- en export in voertuigen en partijgoederen.

Gegevens Bart Kortenray jr. Imp. en Export Bedrijfswagens Weurt

Auto's (ver)kopen

  • Nieuwe auto's
  • Tweedehands auto's
  • Bovag occasions
  • Ex-lease auto's
  • Oldtimers
  • Waarde taxatie

Reviews Bart Kortenray jr. Imp. en Export ...

 Schrijf een review!

Robert op


Op 20-06 verzoek op de onderdelenlijn voor trekhaak met kabelset voor een Peugeot 307. Kortenray kwam met beste bod op 21-06. Op 27-06 trekhaak ontvangen , bleek krom, zonder typeplaatje en verkeerde kabelset. Op 28-06 persoonlijk terug gebracht. Na flinke discussie zou hij 's maandags een goede met kabelset opsturen. Na weken van bellen en lose beloftes op 20-07 een brief gestuurd en onderdelenlijn in de c.c. Op 23-07 kwam trekhaak zonder typeplaatje en de kabelset was op 3 plaatsen doorgeknipt. Op 4-08 onderdelenlijn gevraagd om bemiddeling. Zij hebben ons telefonisch vragen gesteld en zouden actie ondernemen. Niets meer van gehoord. Conclusie € 175,-- lichter, vol woede en hadden beter een nieuwe trekhaak kunnen kopen..

golf 4 op


hoi meneer koreman had gelijk. ik had paar maanden geleden kilometer teller van golf 4 gekocht bij kortenray.het is goed binnen gekomen maar het was verkeerde teller.Toen heb ik eigenaar gebeld en hij zij ik moest het terug sturen en geld terug krijgen maar 1 maand later heb ik zelf kortenray gebeld. eigenaar zij '' wij hebben teller wel ontvangen maar het is vervang met een kapote teller'' en ze moesten het terug sturen . ik zij voor 55 euro doe ik geen probleem stuur maar het terug dan. maar ben nog maanden bezig om het terug te krijgen maar meneer kortenray zij om dat ik het vervangen ben krijg ik niks terug. Dus als jullie willen handelen met hun wel oppassen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koreman op


Via het internet heb ik een oproep gedaan voor een autostoel voor een Peugeot 307. Hierop heb ik een groot aantal aanmeldingen gehad, waaronder van de firma BK Autoschade uit Weurt. In ons telefoongesprek heb ik gevraagd of de stoel terug kon als het om welke reden dan ook niet naar wens is. Uiteraard was dat geen probleem. Bij ontvangst van de stoel bleek de stoel doorgezeten te zijn. Toen ik contact opnam met de garagehouder kreeg ik te horen dat de stoel in perfecte staat verkeerde en dat ik "de stoel wel verwisseld had met mijn oude stoel" (die overigens een andere kleur heeft, maar daar had meneer geen boodschap aan). Ik heb zelf voorgesteld beide verzendkosten voor mijn rekening te nemen, maar ook daar had de eigenaar geen oren naar..... dit is duidelijk een geval van oplichting... De garagehouder is niet bereid om een oplossing te zoeken... hij heeft altjid als enige doel gehad het verkopen van een inferieure stoel. Jammer.... ik had beter één van de andere aanbieders kunnen kiezen. BK Auto's is duidelijk op zoek naar eigen gewin over de rug van anderen.......