Bekijk Route

Informatie HB Occasions Heemskerk

Import, export en groothandel in automobielen, boten, motoren en caravans en het verhuren hiervan

Gegevens HB Occasions Heemskerk

Auto's (ver)kopen

  • Nieuwe auto's
  • Tweedehands auto's
  • Bovag occasions
  • Ex-lease auto's
  • Oldtimers
  • Waarde taxatie

Reviews HB Occasions Rijksstraatweg Heemskerk

 Schrijf een review!

Rob op


Wij bezochten HB Occassions op basis van een keurige advertentie op marktplaats. De auto zag er netjes uit op de foto's; ook het interieur. Echter bij aankomst bleek de auto van binnen vreselijk smerig te zijn. Wat uiteraard veel zegt over de staat van de auto. Tevens was er achterop duidelijk zichtbare schade (en zeer lelijk gerepareerd). Dit was echter niet op te maken uit de advertentie. Ons werd verteld dat papierwerk erg belangrijk is bij HB Occassions en dat alle opmerkingen die wij zouden hebben op papier worden gezet en bij aflevering alles in orde zou zijn. Bij het wegrijden van de parkeerplaats met de proefrit werd ons al onmiddelijk duidelijk dat de auto in zeer slechte staat verkeerde. Toch nog even doorgereden en al een snel een waslijst aan gebreken kunnen ontdekken. Echter vraag ik me als leek dan af wat ik allemaal over het hoofd zie. De auto was in zeer slechte staat, maar alles zou bij aflevering in orde zijn??? Dus er wordt verwacht dat je een auto aanschaft waarvan je niet weet hoe deze uiteindelijk rijdt als je hem komt ophalen??? Ik begrijp kleine mankementjes zoals een knopje van de airco, een hendeltje of ruitenwisser, maar een krakende, schokkende en piepende auto??? Dus mijn advies: Enkel hier kopen na het laten uitvoeren van een aankoop taxatie bij een onafhankelijke garage. (of als je zelf veel verstand hebt van auto's) Als je goed zoekt zal je opvallen dat ze ook zeker niet goedkoop zijn. Wat mij betreft absoluut geen aanrader. Wij hebben een paar dagen later dezelfde auto (in keurigestaat) van hetzelfde bouwjaar etc. aangeschaft bij een officiële bovag dealer. Dat zegt genoeg denk ik.

- op


wil je op korte termijn veel geld verliezen, dan raad ik je aan een auto bij hb occasion te kopen. een jaar geleden kocht ik mijn auto bij hb occassion, door de 3 maanden garantie en de '' goede '' service leek alles betrouwbaar. totdat ik mijn auto moest laten keuren. auto bleek levensgevaarlijk te zijn en had bij de vorige apk al afgekeurd moeten zijn. dus de 3 maanden garantie is een leuke verkooptruc, pas na een jaar merk je de shit. Denk niet dat dit toeval is, van een familie lid is de auto op dezelfde wijze verkocht. LET OP, als de APK bij apk station de garage in Velsen-Noord is gedaan, raadpleeg dan een ander bedrijf, want volgens mij zijn er onderlinge afspraken

Aart Wijnhout op


Ik heb half juli een MB A160 van 12 jaar oud gekocht bij HB Occasions. Na een paar dagen kon ik hem APK gekeurd ophalen en bemerkte dat er een kapje miste van de stoel, deze werd gelijk besteld door HB en ik kon hem een paar dagen ophalen. (perfect geregeld). Tijdens het rijden merkte ik na een paar dagen dat er een bonkend geluid van achteren kwam. Naar mijn eigen servicestation gegaan en die merkte op dat er een rubber miste bij een van de achterveren. Gelijk met HB gebeld en die zei dat ik het gelijk kon laten maken en zij de kosten zouden vergoeden. Zo gezegd, zo gedaan en de rekening opgestuurd naar HB. Binnen een paar dagen had ik het bedrag alweer op mijn rekening staan. Van mijn kant dus tot nu toe alleen maar lof voor HB Occasions in Heemskerk.