Bekijk Route

Informatie Autoparc Oostplaat B.V. Middelharnis

Groot- en detailhandel in gebruikte auto's; groot- en detailhandel in goederen algemeen assortiment

Gegevens Autoparc Oostplaat B.V. Middelharnis

Auto's (ver)kopen

  • Nieuwe auto's
  • Tweedehands auto's
  • Bovag occasions
  • Ex-lease auto's
  • Oldtimers
  • Waarde taxatie

Reviews Autoparc Oostplaat B.V. Oosthavend...

 Schrijf een review!

Albert B. op


heb hier in Maart 2008 een Berlingo 1.6i multispace gekocht met 143000 op de teller ben inmiddels 112000 verder en rij er nog steeds mee, volledig tevreden, heb deze wagen dus bijna 10 jaar

Kirsten B. op


Inmiddels is dit bedrijf opgegaan in Garage Klink, Sommelsdijk. Wij hebben hier een Volkswagen Transporter gekocht en herkennen ons helemaal niet in de hieronder geschreven review uit 2012. Wij zijn zeer vriendelijk geholpen, in de Transporter is de waterpomp en distributieriem vervangen, we kregen nieuwe APK en betaalden geen afleveringskosten. Ik was op mijn hoede vanwege deze review., maar wij zouden hier zo weer een auto kopen.

Dieneke op


Een tijdje terug een citroen saxo gekocht bij deze garage, Volgens de eigenaar was de distributieriem vervangen. Auto had weinig kms en zag er goed uit. Er ging een nieuwe keuring op en een dag later kon ik de auto ophalen. Allemaal snel geregeld en prettig daar ik snel een andere auto nodig had. Toch nog navraag gedaan bij de garage waar de auto in onderhoud was over de vervanging van de dis. riem. Dit bleek daar niet gebeurd te zijn, dit na laten kijken bij mijn eigen garage en de riem was flink versleten. ( Ook van mijn kant ms naief dat ik geen bewijs hiervan vroeg). Na een paar dagen startte de auto niet met 1 sleutel, bleek de sleutel opnieuw gecodeerd te moeten worden, dit kostte mij 30 euro. (bekend bij de garage Ook bleek dat wanneer het vroor buiten de bijrijdersdeur niet dicht te krijgen was. Aangezien het bedrijf niet bij mij in de buurt zit, kon ik niet voor alles heen en weer rijden. De eigenaar heeft niet gereageerd op het verhaal van de distributieriem. Wanneer je hier een auto koopt zou ik alles zwart op wit laten zetten. Het kost je anders een hoop extra geld dan zou moeten.